Cstm Cleaning werft aan! Interesse? Contacteer ons nu!

Professionele schoonmaakfirma in Borsbeek - CSTM Cleaning bvba
Wij laten uw bedrijfsruimtes weer schitteren!

Zoekt u als ondernemer een professionele schoonmaakfirma in Borsbeek bij Antwerpen? Doe dan beslist een beroep op CSTM Cleaning bvba. Voor elk schoonmaakprobleem heeft dit poetsbedrijf een oplossing op maat.

Eénmalige schoonmaak of periodiek onderhoud

De zelfwerkende zaakvoerders doorkruisen de regio Antwerpen, Kempen en Waasland om al uw bedrijfsruimtes onberispelijk schoon te maken. U kan op CSTM Cleaning bvba rekenen voor een grondige éénmalige opkuis of een contract afsluiten voor een periodiek onderhoud. Dat kan gaan over een dagelijkse schoonmaak maar even goed over een wekelijkse, maandelijkse of tweemaandelijkse algemene reiniging. U kan ons 7 dagen op 7 bereiken.

Ook wanneer uw vaste/interne schoonmakers afwezig zijn door ziekte, verlof, etc... Staan wij voor u klaar om uw bedrijf weer te laten schitteren.

Eén aanspreekpunt

Een vlotte, transparante communicatie is van cruciaal belang om kwaliteit in schoonmaakdiensten te garanderen. Bij CSTM Cleaning bvba uit Borsbeek hebt u bijgevolg maar één aanspreekpunt voor al uw vragen en verzoeken en dat zijn de zaakvoerders zelf. Als kleinschalig bedrijf zijn we ook wendbaarder en flexibeler dan grotere spelers. We denken proactief mee om tot de meest efficiënte oplossing te komen. Klantentevredenheid is onze belangrijkste prioriteit.

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Hebt u nog vragen? Of wil u een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan zeker contact op. Wij komen graag ter plaatse om uw wensen en verwachtingen in kaart te brengen. Daarna ontvangt u van ons een gratis offerte. Keurt u deze goed? Dan gaan we meteen gepassioneerd aan de slag.

Heeft u een vraag?

Contact